Значи днеска си карам в най-голямата жега и по едно време гледам колата дими отзаде леко бяло намалям и спира. След 10-на километра пак така не съм карал повече от 120. И имах работа в Крайморие спирам колата и като тръгвам ама пуши ама якоо изклучих климатика и спря всичко от какво може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с кола и климатик.
Collapse
X
-
!
ами като вкючиш климата и се твари двигателя, та в тоя ред на мисли.... нешто по двигателя може да горо масло, тогава пуши. или ако ти е прецакан компресора на климатика и тормози още повече. как е иначе варви ли, има ли динамика на вкючен климатик?НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
-
Ами забива нос като е включен климата. Напоследък като я паля просто не иска да върви на 1 2. Обеснявам си го със студения двигател, но като вдигне температура пак го прави. Едва след дълго каране проблема изчезва. Съмнява ме да не е горивната попмпаAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
Значи когато колата е студена трябва да върви доста повече отколкото когато е топлакамо ли пък сега в жегите.Закарай я тая кола на диагностика и най-вероятно ще се реши проблема с някоя дреболия
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Проблема наистина е сериозен. Особено сутрин направо е като спряла след 10 мин каране горе долу се оправя. Имам въпрос за маслото взе да го гори много но то е Selenia Gold. Дали е от слабото масло защото зная, че това масло не е за Алфата или проблема е в двигателя. Говоря за 1 л на 1500 км ако не и по малкоAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
Проблема наистина е сериозен. Особено сутрин направо е като спряла след 10 мин каране горе долу се оправя. Имам въпрос за маслото взе да го гори много но то е Selenia Gold. Дали е от слабото масло защото зная, че това масло не е за Алфата или проблема е в двигателя. Говоря за 1 л на 1500 км ако не и по малко
Няма пушек,през аспуха не цапа абе никакви показатели.че го гори а маслото го няма
П.П. Миналия ден ти ли беше на кръстовището Черно море в Созопол ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Va4o.... за маслото взе да го гори много но то е Selenia Gold.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от Va4oОня ден това в Неделя ли е ? Тогава бях в созопол. Ами ще я водя тея дни на диагностика да видя какво и има и чакам да мина 7000 км и да го махам това масло, че ми лази по нервите.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Питах в магазина точно това: след 100 , 150 хи. нетрябва ли да е друго маслото а те НЕ , това е твоето масло ( селения голд )
Когато сменях маслото при приятел които се занимава с ДВГ ,като видя маслото и ми каза това масло е много тънко ,това е за нов мотор.
Препоръчами някакво Liqui Moly 10w40 mos2 polusintetika
Някои знаели нещо за това масло ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment